Skryf ‘n versie elke dag: Februarie: GELOOF

Romeine 12:6

6 Ons het genadegawes wat van mekaar verskil volgens die genade wat God aan elkeen van ons gegee het. As dit die gawe is om God se boodskap te verkondig, laat ons dit gebruik in ooreenstemming met die geloof wat ons bely.

Bekering: Kom gee jou hart vir Jesus. Dit is van uiterse belang

Deur scrapydo2.wordpress.com

Retired teacher interested in anything crafty: Scrap booking, card making, quilting, knitting etc. Everything about animals especially DOGS

17 comments

     1. Erge selfkritiek. Introspeksie. Kan soms rof wees met myself. 🥴 Dis derl van my gawe, jy is heeltemal reg. Omdat eerlikheid vir my so belangrik is, ervaar mense naklik dat ek oordeel, terwyl dit nie my bedieling is nie. Die probleem is dat ek nog kwaaier met myself is as wat ek ooit met ander sal wees.

      Like

      1. Ek weet daardie innerlike kritiek kap my ook baie ek onttrek my dan heeltemaal want ek voel nie goed genoeg nie. Tog het ek met die jare darem al bietjie daardie ou kritiek mannetjie op my skouer afgeskud. OP hierdie stadium slaan ek toe as ek bv in n groet is waar Engels gepraat word. Ek het net nie die selfvertroue om saam te praat nie. Voel altyd as ek sê dat die wenkbroue gelig word.

       Liked by 1 person

Lewer kommentaar

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: