Maandag=Wasdag 24: Uitspan vir twee maande.

Liewe lesers ek het besluit om bietjie laag te lê met Afrikaans skryf. Ek het die stoute skoene aangetrek en ingeskryf vir twee skryfsessies wat elk oor ses weke strek.

Die eerste sessie word aangebied deur: https://www.wow-womenonwriting.com/WOWclasses.html

Face Your Fears II: Women Writers Anonymous starts on Monday, September 27, 2021. In this six-week class, you’ll read assigned essays to see how authors have written about traumatic/shameful events (note: This is an updated version of the original class. There will be new readings and topics explored.) All students in the course will remain anonymous. Students will complete weekly writing assignments and receive individual feedback from the instructor. By the end of the class, you’ll have a complete draft of your brave essay.

Die tweede een begin op 4 Oktober tot 8 November. Dit gaan ses negentig minute zoom sessies wees wat aangebied word deur : https://magicofmemoir.com/

Dan is ons al ‘n week in NaNoWriMo in November. Dis my vierde November skryftyd. 50000 woorde in 30 dae. Ek het besluit om hierdie jaar my New Zealand ondervindings neer te skryf. Vandat ek hier aangeland het tot nou November 2021. Dit gaan ‘n interessante skryf maand vir my word omdat ek nog net los en vas oor NZ geskryf het.

Dalk sal ek in November stukkies skryf vir Wasdag omdat ek NaNoWriMo in Afrikaans skryf.

Soos jy kan agter kom gaan ek besig wees met ernstige skryfwerk. Dit sluit aan by my vorige stuk oor roetine. Ek moet “verplig word om te werk anders loop ek wye draaie om dit nie te doen nie.

Geniet alles wat jou hand vind om te doen en groete van huis tot huis.

Deur scrapydo2.wordpress.com

Retired teacher interested in anything crafty: Scrap booking, card making, quilting, knitting etc. Everything about animals especially DOGS

11 comments

    1. Ja, gaan my sokkies optrek en skouer aan die wiel sit om iets op papier te kry. Daar is altyd dinge waaroor mens nie praat of weet hoe om te bewoord nie. Die eerste klasse gaan oor die skryf, taalgebruik en uitdrukking van inligting om dit vloeiend te maak en interessant ook.

      Liked by 1 person

Lewer kommentaar

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: