Liewe Heksie

Wie onthou vir Liewe Heksie?

Ek het vir my Liewe Heksie se Omnibus gekoop. Nou lees ek saans voor ek gaan slaap vir Trompie n Heksie storie. Dit kalmeer my totaal en al en laat my lekker slaap.

Deur scrapydo2.wordpress.com

Retired teacher interested in anything crafty: Scrap booking, card making, quilting, knitting etc. Everything about animals especially DOGS

31 comments

  1. ek doen ek doen ek doen. Ek is mal oor liewe heksie. Het ‘n paar video’s op rekenaar afgelaai. Soms is die klank bietjie swak, maar ek het dit begin wys vir my gr 2 kinders. die meeste van hulle is kleurling kinders en het nie met haar groot geword nie. Maar hulle kyk en giggel en geniet. Net so ook Huppelkind. Ek het die bundel en lees dit elke jaar vir my kinders. Fantasie in die kinderwêreld per excellence! En dan die nuwer, meer moderne Jamie en Sebastiaan (‘n pratende kat) deur Martie Preller.

    Like

  2. Kostelike storieties daardie tanna

    On Sun, Sep 20, 2020 at 10:50 AM Kreukels en plooie wrote:

    > scrapydo2.wordpress.com posted: ” Wie onthou vir Liewe Heksie? Ek het vir > my Liewe Heksie se Omnibus gekoop. Nou lees ek saans voor ek gaan slaap vir > Trompie n Heksie storie. Dit kalmeer my totaal en al en laat my lekker > slaap. https://www.youtube.com/watch?v=XYGmNs6274A ” >

    Like

Lewer kommentaar

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: